Lørdag d. 10. November kl. 18.00

Menu:

Forret anrettet på planke:
Charcuteri specialiteter fra lokal området omkring Slottet
Serveres med Slottets lækre hjemmebagte brød, aioli, oliven, pesto samt olivenolie 


Hovedret: 
Gammeldaws andesteg fyldt med æble & svesker 
Serveres med hjemmelavet rødkål, halve æbler, surt samt gele
Hertil serveres der hvide og brune kartofler og en skysauce tilsat andefond 


Dessert:
Dronninglund Slots klassiske æblekage med marcipan låg samt fløde 

 


Pris for 2 retter kr. 265,- pr. person

Pris for 3 retter kr. 325,- pr. person

Børn under 12 år er halv pris.

Kaffe med sødt kan tilkøbes for kr. 55,- pr. person

Overnatning kan tilkøbes:

Enkeltværelse kr. 650,-
Dobbeltværelse kr. 800,-

Tilmeldingen foregår via telefon eller mail:

Tlf. +45 98 84 33 00

Mail: slot@slet-dette.dronninglund-slot.dk