Fredag d. 29 marts, 5 april og 12 april 2019 fra kl. 18.00 

Kom med til en hyggelig aften på Dronninglund Slot, hvor vi går foråret i møde med en lækker fiskebuffet. Start aften ud med en kold velkomstdrink med kokkens salte snacks til. Nyd kokkens kreationer af forskelligt fisk med inspiration af årstidens råvarer. Hertil nyd de søde sager på dessertbuffeten og rund aften af med kaffe og the samt søde godter.


Menu:

  • Velkomstdrink med salte snacks 

 
Fiskebuffet: 

  • 2 slags sild med klassisk tilbehør

  • Grønlandske rejer med hjemmerørt mayonnaise og citron

  • Koldrøget laks med rygeostcreme og syltede stikkelsbær

  • Stenbiderrogn med saltet creme fraiche og rødløg

  • Fiskesuppe med stykker af fisk fra dagens aktion

  • Godt brød og rørt smør 

  • Bagt torsk med capers, purløg og løg i cremet fløde
  • Skindstegt sandart med saltbagt selleri
  • Stegt rødspættefilet med persillesovs, tyttebær og små kartofler
  • Pocheret skrubbe med brunet smør og nødder
  • Syltet fennikel med dild
  • Stegt hjertesalat med krydret olie og krydderurter

 

 

  • Danske oste med hybenkompot og knækbrød
  • Creme brulé med kandiseret tyttebær
  • Brownie med blød karamel og skovsyre
  • Kaffe & The med søde sager

 

 

Pris for menu: kr. 375,- pr. person.

Børn under 12 år er halv pris.

 

Reserver bord på telefon: 98843300 eller mail: slot@slet-dette.dronninglund-slot.dk

 

Overnatning kan tilkøbes: 

Enkeltværelse kr. 650,- 

Dobbeltværelse kr. 800,- 

Tilmeldingen foregår via telefon eller mail:

Tlf. +45 98 84 33 00
Mail: slot@dronninglund-slot.dk