Torsdag d. 19. april kl. 17.30

Præsentation af vinene ved Ann Trimbach 

Velkomstdrink:

Pinot blanc, Trimbach

Hors dO’euvre:

Andelever paté på ristet toast med syltede rødløg & bær coulis 

Hertil Gewürztraminer, Trimbach

Forret:
Hjemmerøget Vesterhavstorsk med reduceret fløde samt julienne af urter 

Hertil Riesling Cuvee Frederic Emile, Trimbach 

Mellemret:
Panko paneret, confiteret trommestik af kylling med brændt løgpuré & syltede sennepskorn

Hertil Pinot Gris Reserve, Trimbach

Hovedret:

Duet af krogmodnet dansk gris med fløde & kærnemælks gratineret kartofler & majroer

Hertil Pinot Noir Reserve, Trimbach

Dessert:

3 danske oste; Vesterhav – Hvid Sønderhaven – Blå kornblomst med sødt & sprødt

Hertil Gewürztraminer Vendanges Tardive, Trimbach

 

Pris per person kr. 649,- inklusiv vinmenu

I forbindelse med arrangementet giver slottet 20% rabat på overnatninger.

Ring på 98 84 33 00 eller skriv til slot@slet-dette.dronninglund-slot.dk senest d. t d. 16. April for at lave en bordbestilling