Lørdag d. 20. oktober kl. 18.00

Forret anrettet på planke: 

  • Rosa stegt andebryst med syltet jordskokker 
  • Røget dyrekølle med peberrod og rysteribs 
  • Vildt paté med artiskok og syltet nødder 

 
Hovedret på buffet: 

  • Rosa stegt krondyrsfilet 
  • Langtidsstegt vildsvinefilet 
  • Enebærgryde med bacon og tomat 
  • Små ristet kartofler 
  • Kartoffel souffle 
  • Ovnbagte rodfrugter 
  • Flødelegeret vildtsauce 
  • Salat med blomkål, hasselnød, kørvel og hvidløgsolie 
  • Klassisk Waldorfsalat med pisket fløde, selleri og æble 

 
Serveres med kokkens hjemmelavet tilbehør: 

  • Æble chutney 
  • Tomatmarmelade 
  • Stuvet svampe 
  • Hjemmesyltet rødløg, agurk, græskar og grønne tomater 

 
Dessert: 

  • Klassisk citron fromage med fløde 
  • Brownie med pisket cremefraiche og skovbær 

Pris for menu: kr. 365,- pr. person.

Børn under 12 år er halv pris.

Kaffe med sødt kan tilkøbes for kr. 55,- pr. person. 

Overnatning kan tilkøbes: 

Enkeltværelse kr. 650,- 

Dobbeltværelse kr. 800,- 

Tilmeldingen foregår via telefon eller mail:

Tlf. +45 98 84 33 00
Mail: slot@dronninglund-slot.dk