Hold festen på Dronninglund Slot og få en uforglemmelig fest. Herunder kan du b.la læse hvad Dronninglund tilbage af fester. Vi har lavet 3 forskellige pakker, men vi kan selvfølgelig altid ændre i pakkerne, hvis I ikke finder en pakke der passer perfekt til jeres fest.

Brigader William Halling var ejer af Dronninglund Slot i perioden 1776-1796. Hans vinterresidens var det nuværende Hotel Phønix i Aalborg.

  • Legeret kørvelsuppe med pocheret laks, garneret med jomfruhummer, persillepesto, trøffel og lakserogn. Hertil gratineret kørvelbrød
  • Ovnbagt havkat anrettet med sauterede urter, hummerhaler samt sauce Beurre Blanc med frisk basilikum
  • Æblesorbet med calvados
  • Stegt lammeryg med tomat-rosmarinsky. Serveres med sauteret spinat, gulerodsgratin, ristede rosasvampe og pommes anna
  • Rabarberkompot med mandelcreme, marengs og champagnesorbet

Kr. 510,00 pr. couvert (minimum 10 couverter)


Statsmanden grev Adam Gottlob Moltke til Bregentved erhvervede Dronninglund Slot i 1753. Det daværende renæssanceanlæg lod han ombygge. Opgaven overdrog han til den berømte arkitekt og bygmester Laurids de Thura, som skabte det nuværende Dronninglund Slot i senbarok-stil.

  • Créme Ninon. Ærtepurésuppe serveret med pocheret rødtunge, jomfruhummer, creme fraiche og butterdejsstang
  • Vagtelterrine serveret med confit af vagtellår, stegt persille og vagtelglace
  • Pæresorbet med Poire Williams
  • Kalvemedailloner, Madeirasky, sellerigratin, langtidsbagte cherrytomater, stegte rodfrugter, ristede æbler, persille og pommes anna
  • Kanel/orange fragilite anrettet på tallerken med orange-/passionsirup, frugt, mandelkurv og italiensk melonsorbet

Kr. 570,00 pr. couvert (minimum 10 couverter)


Denne menu er komponeret til minde om Dronninglund Slots kongelige ejere. Dronning Charlotte Amalie (Christian d. 5. gemalinde) ejer fra 1690-1714, Frederik d. 4. ejer fra 1714-1716 og Prinsesse Sofie Hedvig ejer fra 1716-1729.

  • Legeret kørvelsuppe med pocheret rødtunge, hummerhaler, trøffel og sprød baconskive. Dertil butterdejsstang.
  • Røget andebryst anrettet på salat og sauce Cumberland.
  • Rødvinsgranite 
  • Helstegt dyreryg med sauterede urter, svampe, chips af skorzonerod, glaserede æbler, pommes rõsti og lys kaffesauce
  • Stegt Camembert med solbærsyltetøj tilsmagt med rom.
  • Citrontærte med marengs og champagnesorbet

Kr. 650,00 pr. couvert (minimum 10 couverter)


Brug for hjælp
Kontakt os på tlf:
98 84 33 00

Har du spørgsmål?
Skriv gerne en e-mail til os
slot@slet-dette.dronninglund-slot.dk