Oksemørbrad Wellington indbagt i butterdej med hønsesoufflefars, smørsauterede rodfrugter, braiseret fennikel, halv tomater, hjemmelavet chips, pommes chateau. Hertil sauce Madeira

kr. 317,00


Helstegt dyreryg med vinterurter, svampe, chips af skorzonerod, glaserede æbler, pommes rôsti og lys kaffesauce

kr. 365,00


Appelsinglaseret kalvemedaillon med sellerigratin, langtidsbagte cherreytomater, smørdampede rodfrugter og marksvampe, ruccolasalat med ristede pinjekerner, små sauterede kartofler og appelsinsauce tilsmagt med portvin
kr. 264,00


Kalveryg Printaniére med årstidens friske grønsager, svampe, farseret fennikel, indbagt løg, pommes rôsti og svampesauce
kr. 230,00


Rosastegt andebryst med selleri-/valnøddepuré, broccoligratin, svampe, marineret tranebær, pommes anna og mild rosapebersauce
kr. 226,00


Helstegt lammeryg med urter ristet i hvidløgssmør, pastinakgratin, ristede svampe, langtidsbagte cherrytomater, sauteret spinat, kartoffel-/selleripuré i kokette og tomat-/rosmarinsauce

kr. 210,00