Restauranten er åben torsdag til lørdag fra kl. 18.00 til 21.00

OBS. A la carte er lukket Lørdag d. 11/8 + 18/8 2018 grundet store selskaber


Forretter:

Kokkens nyfortolkning af kartoffelsalat af nye økologiske kartofler og dildrimmet kammusling
Kr.109,-

Hjemmerøget Vesterhavstorsk med cremet reduceret fløde og sommerens sprøde urter
Kr.119,-

Glaseret terrin af lammeskank med krydderurtesalat, bælgærter og rosmarinolie 
Kr. 119,-


Hovedretter:

Ovnbagt Vesterhavstorsk med sommerens smørblancheret grøntsager, sauce hollandaise og små økologiske kartofler vendt i smør, krydderurter og skalotteløg 
Kr. 229,-

 

Duet af Poussin med majs, rucola, Vesterhavsost og små økologiske kartofler vendt i smør, krydderurter og skalotteløg 
Kr. 199,-

Langtidsstegt oksefilet med gulerodspuré, sommerens grøntsager, små økologiske kartofler vendt i smør, krydderurter og skalotteløg samt trøffelsky 
Kr. 269,-


Ost:

4 økologiske oste med kokkens lækre hjemmelavet tilbehør 
Kr. 109,-


Desserter:

Syrlig sommer – Citronsorbet, lime confit, sponge cake og citronmelisse 
Kr. 99,-

Koldskål Panna Cotta med hybenroseskumfiduser og friske danske bær 
Kr. 119,-

Triologi af rabarber med hvid chokolade og karamel 

Kr. 109,- 

 

Allergier eller vegetar, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan informere jer om yderligere.  

For bordbestilling, ring på telefon nr. 98 84 33 00 eller send os en mail på slot@slet-dette.dronninglund-slot.dk