Restauranten er åben torsdag til lørdag fra kl. 18.00
Forretter:
Røget, plukket vesterhavstorsk i cremet reduceret fløde med vinterurterKr. 89,-
Økologisk kartoffel/porre suppe med Bødker bacon, purløgsolie samt purløgsstøv
Kr. 79,-
Panko paneret rillette af Osso Bucco med variation af trøffel
Kr. 89,-
Hovedretter:
Confiteret berberi andelår på bund af æble, springløg, grillet kartoffel & cremet selleri puré samt tyttebær
Kr. 179,-
Slotsgryde; tomatiseret gryderet med oksekød, bacon, pølser & perleløg
Kr. 159,-
Langtidsstegt dansk filet af ungkvæg med selleri puré, ristede svampe, rodfrugt chips, Pommes Anna samt cremet pebersauce
Kr. 219,-
Desserter:
Oste; vælg fra planken. Serveres med forskelligt tilbehør & minimum 2 slags knækbrød
Kr. 69,-/79,-/89,-/99,-
Créme brulee med krystalliseret hvid chokolade. Melon og appelsinsorbet;
Kr. 79,-
Gateu Marcel chokoladekage med havtorn sorbet & mandelbrud ;
Kr. 79,-