Restauranten er åben torsdag til lørdag fra kl. 18.00


Forretter:

Økologisk kartoffel/porre suppe med Bødker bacon, purløgsolie samt purløgsstøv
Kr. 89,-

Røget, plukket vesterhavstorsk i cremet reduceret fløde med sommerurter 
Kr. 99,-

Panko paneret rillette af Osso Bucco med variation af trøffel
Kr. 99,-


Hovedretter:

Confiteret berberi andelår på bund af æble, springløg, grillet kartoffel & cremet selleri puré samt tyttebær
Kr. 189,-

Slotsgryde; tomatiseret gryderet med oksekød, bacon, pølser & perleløg
Kr. 169,-

Langtidsstegt dansk filet af ungkvæg med selleri puré, ristede svampe, rodfrugt chips, Pommes Anna samt cremet pebersauce
Kr. 229,-


Ost:

Oste; vælg fra planken. Serveres med forskelligt tilbehør & minimum 2 slags knækbrød
Kr. 99,-/119,-/129,-

 


Desserter:

Créme brulee med krystalliseret hvid chokolade, melon & appelsinsorbet
Kr. 99,-

Gateu Marcel chokoladekage med havtorn sorbet & mandelbrud
Kr. 99,- 

Kokkens nyfortolkning af æblegræd
Kr. 99,-