ONSDAG DEN 13. DECEMBER 2017

Vi har åben tirsdag til lørdag fra kl. 18.00. Køkkenet lukker kl. 21.00


Forret:

Ovnbagt torsk med krydderurte mayo, syltede rødløg & urter


Mellemret 1:

Paneret kalve brissel med variation af trøffel

Mellemret 2:

Braisseret kalve spidsbryst med gulerod & peberrod


Hovedret:

Confiteret andebryst på bund af selleri & spidskål, vagtelæg i kartoffelrede, serveret med små stegte kartofler & appelsin sauce


Ost:

4 gode oste med hyben, tørret oliven & hjemmelavet knækbrød


Dessert:

Ris a la mande cheesecake med brændte mandler, brunkage crumble & havtorn is


2 retter - kr. 298,-

3 retter - kr. 358,-

4 retter - kr. 428,-

5 retter - kr. 488,-

6 retter - kr. 548,-