Februar

Månedens
A la carte menu

 Restauranten har åbent fredag og lørdag fra kl. 18.00.

OBS: Fredag d. 14 februar serverer vi Valentines menu. Læs mere her 

 

Forret:

Koldrøget laks serveret med stegt palmekål & marineret skalotter.

Hertil urteemulsion & sprøde capers

 


Hovedret:

Helstegt oksefilet serveret med saltbagt selleri & syltet samme.

Hertil brændt løg & kartoffelpure

 


 Ost:

Danske oste med kokkens hjemmebagt knækbrød & hypenkompot

 


 Dessert:

Hvid panna cotta serviceret med karamel & krystaliseret chokolade.

Hertil syrlig sorbet & skovsyre

 


Pris for 2 retter: 295 kr

 Pris for 3 retter: 395 kr.

 Pris for 4 retter: 495 kr.

 

For spørgsmål eller bordreservation kontakt os på:

Mail: slot@slet-dette.dronninglund-slot.dk

Telefon: 98 84 33 00