Månedens
A la carte menu

 Restauranten har åbent fredag og lørdag for " kokkens A la carte forslag!"

 

Forret:

Røget Vesterhavs Torsk med hjemmelavet sennepsdressing


 Mellemret 1:

Parmaskinke med kokkens soltørret tomater samt sprøde salater

 


Hovedret:

Oksefilet med Pommes Anna, saltbagt selleri samt kokkens krydrede peber sauce

 


 Mellemret 2:

3 slags oste med hjemmelavet syltet og saltet tilbehør

 


 Dessert:

Vanilje panna cotta med solbær gele, vaniljeparfait & friske bær

 


Pris for 2 retter: 295 kr

 Pris for 3 retter: 395 kr.

 Pris for 4 retter: 495 kr.

 Pris for 5 retter: 595 kr.

 

For spørgsmål eller bordreservation kontakt os på:

Mail: slot@slet-dette.dronninglund-slot.dk

Telefon: 98 84 33 00