Aprils 
Månedens
A la carte menu

 Restauranten har åbent fredag og lørdag fra kl. 18.00.
 

Velkomst

Velkomstbobler med salte snacks og dip - 95,-


Forret

Koldrøget norsk laks

Serveret med creme på fynsk rygeost og sort peber

Hertil syltede stikkelsbær, bånd af agurk og syltet citron

Toppet med tørret rug og variation af karse

 


Hovedret

Skindstegt unghanebryst – NB. i påsken kommer lammet forbi

Serveret med bagte beder i variation og syrlige bøgehatte

Hertil sauce på skroget og kartofler vent med dehydreret basilikum

 


 Ost

Danske oste

Serveret med hypenkompot, variation af oliven samt hjemmelavet knækbrød

 


 Dessert

Slottets ”Citronfromage”

Serveret med lys karamel, kandiseret chokolade og citronsirup

Hertil sorbet på citrusfrugter og grønne nuancer

 

 


Pris for 2 retter: 295 kr

 Pris for 3 retter: 395 kr.

 Pris for 4 retter: 495 kr.

 


 

Kaffe og the med søde dager i pejsestuen - 60,-

 

For spørgsmål eller bordreservation kontakt os på:

Mail: slot@slet-dette.dronninglund-slot.dk

Telefon: 98 84 33 00