Marts
Månedens
A la carte menu

 Restauranten har åbent fredag og lørdag fra kl. 18.00.
 

Forret

Stegte kammuslinger

Serveret med syrlig blomkålspure, blomkålscrudite og syltet citron

Hertil saltede nødder og karse

 


Hovedret

Helstegt kalvefilet

Serveret med karamelliseret løg, ristede løgskaller og glaseret rødder

Hertil knust kartoffel og skilt kalvesky

 


 Ost

Danske oste med kokkens hjemmebagt knækbrød & hypenkompot

 


 Dessert

Pocheret pære – a la Helene
Serveret med chokoladeganache og blød karamel
Hertil vaniljeis og syre

 


Pris for 2 retter: 295 kr

 Pris for 3 retter: 395 kr.

 Pris for 4 retter: 495 kr.

 

For spørgsmål eller bordreservation kontakt os på:

Mail: slot@slet-dette.dronninglund-slot.dk

Telefon: 98 84 33 00