TIRSDAG DEN 17. OKTOBER 2017

Vi har åben tirsdag til lørdag fra kl. 18.00-23.00 - køkkenet lukker kl. 21.30


Forret:

Dild gravad kammusling med springsløgsolie, røget mayo, sprød rugbrød & friske krydderurter


Mellemret 1:

Stegt poussin med smørristet majs & Rosmarin

Mellemret 2:

Paneret rilette af kalve osso bucco på pastinakpuré, syltede løg & brøndkarse


Hovedret:

Braiseret kalvespidsbryst med sprød panko-gulerod, flødecremesauce & Pommes Anna


Ost:

Ravost fra Arla Unika med oliventapenade, røget creme fraiche & sprød toast


Dessert:

Appelsinsorbet med karamel, krystalliseret hvid chokolade & candyfloss


2 retter - kr. 298,-

3 retter - kr. 358,-

4 retter - kr. 428,-

5 retter - kr. 488,-

6 retter - kr. 548,-